Hakim Traïdia

Oprichter en creatief leider van team Circus Hakim. Betrokken bij alle activiteiten zoals: docent filmschool, kindercoach, plannen en organiseren van evenementen. Uiteraard geef ik ook optredens in dit theater en door het hele land.

 

Sid Ali Ould-Boukattine

Vanaf het begin nauw betrokken bij Circus Hakim. Locatiemanager en tevens inzetbaar bij alle activiteiten: theater, films en organisatie. 

 
 

Hoi wij zijn Damian (20) en Daphne (19) en wij lopen sinds kort stage bij Circus Hakim. Wij hebben het enorm naar ons zin en weten zeker dat we nog heel veel leuke dingen gaan beleven hier!. Wij zijn al een paar keer mee geweest naar de filmschool en mochten ook aanwezig zijn bij de superleuke en grappige gastoptredens. Dit was echt super gaaf om mee te maken en bij te assisteren. Verder houden we allebei erg van films, theater en techniek. Wij zullen vanaf nu alle evenementen hosten en zijn actief in de kinderanimatie. Ons doel is om hier zo veel mogelijk te gaan leren over muziek, theater, licht, geluid, regie, acteren, schrijven en natuurlijk gewoon lol hebben bij een superleuke stage plek als deze!

 

Hoi ik ben Tommy de theaterkater! Circus Hakim is mijn thuis. Alle kinderen zij dol op mij. Ik kwam hier werken als muizenvanger, maar er is helaas geen muis te bekennen. Er zit maar een optie op naar voorstellingen kijken en soms zelf meespelen. Het podium is mijn plekje. Soms zijn er mensen waar ik allergisch voor ben en in dat geval ga ik dus gewoon weg... miauw