Percussieles

Les voor kinderen:


Bij deze workshop leren de kinderen om op een leuke manier muziek te maken. Iedere zondag van 10.00-14.00 uur geeft Pepijn Zwaanswijk bij Circus Hakim groepslessen percussie en drums van 45 minuten voor kinderen. De kosten bedragen €15,- per les. Twee keer per jaar zijn er openbare uitvoeringen. Deze zullen via de website onder nieuwsberichten en onze Facebookpagina bekend gemaakt worden.

Les voor volwassenen: Afro-Brazilliaanse percussie:


Tijdens deze groepslessen van een uur, leer je de basis van muziekstijlen als Samba Batucada, Maracatu en Samba Reggae spelen. Surdo, repinique, timba, atabaque (de Braziliaanse conga), caixa (snaredrum) en agogo (bellen) vormen het basisinstrumentarium. Er wordt gewerkt in groepen tot 10 deelnemers en alle instrumenten zijn aanwezig. Iedere maandagavond 19.30-21.30 uur in ons Circus Hakim. De kosten bedragen € 140,- voor 10 lessen.

 

Mime

Deze workshop wordt natuurlijk gegeven door Hakim zelf. Deze workshop is helaas nog niet in gang gezet, maar de planning is om dit in augustus in te laten gaan. Met deze workshop willen we de kindjes een nieuwe wereld laten beleven, namelijk de wereld van mime. We willen de mensen hun eigen fantasie laten creëren en op een leuke manier nieuwe dingen leren over theater en entertainment. We zullen ze trucjes leren met de ballon, de hoed, de stoel en ga zo maar door. Natuurlijk is deze workshop voor alle leeftijden erg leuk om te doen. We hopen jullie snel te zien in Circus Hakim!

 

CircusHakim-1.jpg