Filmavond 

Dit houdt in dat we elke maand op de website een leuke poll zetten met daarin klassiekers (films) bijvoorbeeld: The sound of music, Sister act, Ghost, Mary Poppins, etc, waar mensen op kunnen stemmen. De klassieker met de meeste stemmen van de mensen wordt vertoond in Circus Hakim. Dit beloofd dus een gezellige avond te worden voor jong en oud.  

Videoclip

Een superleuke activiteit voor kinderen die dol zijn op zingen, dansen en acteren. We gaan met de kinderen een leuke videoclip maken waarin zij mogen zingen, dansen en acteren. Ze krijgen eerst een uurtje zangles van onze stagiaire Daphne Boots en daarna 1 uurtje dansles. We kiezen een leuk liedje voor de kinderen om te zingen. Als ze het dansje goed geleerd hebben, worden de kostuums uitgezocht en gepast. Dit wordt 3 dagen geoefend en daarna zijn de kinderen klaar voor om het op te nemen. De videoclip wordt opgenomen door onze andere stagiaire Damian Neijenhoff. Als de videoclip is opgenomen wordt deze gemonteerd en vertoond in Circus Hakim voor de kindjes en de ouders. Na afloop krijgen alle kindjes hun zelfgemaakte videoclip mee naar huis. 

Kids disco

Dit spreekt natuurlijk vanzelf. We willen een superleuke disco houden voor onze kinderen en ze gewoon een leuke dag bezorgen. We kiezen leuke muziek waar ze op kunnen dansen en kletsen. Ook willen we voor de kleinere kindjes iets leuks doen. Dit wordt gedaan door onze stagiaires Daphne en Damian. Zij zullen een minidisco doen met de kindjes om af te sluiten. Kortom plezier voor iedereen!